Tästä lähtee uusi päivä, yhtä hyvin ei voi mennä kuin viikonloppuna, kun töissä "on pakko" syödä hiilariruokaa, mutta toivottavasti se ei kamalasti heikennä tätä tulosta.

Aamupala: Paistoin 4 siivua pekonia ja 3 kananmunaa -> hh 2.5g.
Lounas: Reilusti yli puoli lautasellista salaattia (salaatti, paprika, kurkku) ja tomaattia, jotain jauhelihavuokaa, 1 näkkäri ja 6g Keijua, höyrytettyjä kasviksia n.1dl -> hh 25g.

Kyllä sen huomaa, että tuo hiilaripitoinen sapuska pistää väsyttämään ja nukuttamaan ja nälkäkin tulee nopsaan, kun taas protsku-rasvasetin jälkeen ei nälätä x)

Niin, mitäköhän tuosta hiilarisapuskan nälättämisestä ja väsyttämisestä juuri ehdin nurista, niin päätin sitten mennä jääkaapille napsimaan jotain, kun väsyttää ja nälättää... Tuli otettua hapankorppua, meetwurstia ja luostarijuustoa siihen päälle, sitten mikroon. Eli hapankorppuhan tuolla on todellakin kiellettyjen listalla, mutta tässä sen huomaa, että hiilariruoan jälkeen jää sellainen hiilarimieliteko päälle. Toisaalta hapankorppu on sentään vähän parempi, kuin että söisi karkkia xD

Välipala: 4 siivua hapankorppua, 4 siivua meetwurstia, useita siivuja Luostari-juustoa, kupillinen kahvia pienellä tilkalla maitoa -> hh 27g.

Niin juu, kahvi ja maitokin olisvat kiellettyjen listalla, HYI MUA!


Voihan takamus! Tulin opiskelutunnilta ja eikös miehenpirulainen ollut käynyt kebabilla ja toi sitten mullekin kebabin ranskalaisilla... Vaikka oon ihan selvästi sanonut, että EN VOI SYÖDÄ mitään sellaista nyt. Siis kebab kyllä menee, muttei ne ranskalaiset =/ No huoh, meikäläisen luonto ei ensinnäkään kestä heittää ruokaa roskiin, ellei oo välttämätön pakko (eli ruoka on pilaantunut) ja toisekseen, eihän mun luonto kestä sanoa miehelle, että "etkös muista mitä mä sanoin ruoasta", kun se olis ottanut sen kuitenkin itteensä. Joten minä sitten kohteliaasti vedin sen kebab-annoksen ranskalaisineen, jotta toisella olis hyvä mieli, kun on saanut ruokkia mua. Murräyh.

Iltapala: Kebab ranskalaisilla eikä hajuakaan hiilarimääristä -> arvio 50g.

Sit Höyhensaarille ->

Saldo 105g suurinpiirtein, ei mene edes hyväkarppiin, joka olis alta 100g hiilareita päivän mittaan.