Jepjep, eilisen julmetun väsyttävän hiilarisetin jälkeen tuli sitten vielä se hiilariruoan "kosto". Maanantai- ja tiistaiaamuina kun hyppäsin vaa'alle, se näytti kummallakin kerralla 87.0kg. Keskiviikkoaamuna eli tänään se näyttikin jo 87.6kg! Enkä yhtään ihmettele, on meinaan olo vaan pahentunut noiden hiilarisafkojen päälle. En edes ollut älynnyt, kuinka paljon ne voi väsyttää.

Safkat:
Lounas: Jotain pannarintapaista, hilloa, raejuustoa, 6g Keijua, 1 näkkäri ja kyllä taas oli niin hiilaripitoista, että hohhoh! Väsymys iski jälleen noin 1-1½h ruokailusta. Kun loppujen lopuksi työt loppuivat, torkahdin hetkeksi työpöytäni ääreen xD -> hh 30g.
Päivällinen: 5 siivua pekonia, 3 paistettuna munaa, pala juustoa, pari kuppia kahvia maidolla -> hh 5g.

Muutamia viikkoja sitten, kun tuli syötyä hiilareita jatkuvasti, niin ei huomannut sitä väsymystä, mutta nyt kun ehti viikon verran nauttia proteiini-rasva-ruoan tuottamasta virkeydestä, painonputoamisesta ja hyvästä olosta, niin hiilarisafkan jälkeinen väsymys on todella tuntuva. Ja nyt sen huomaa, että yksikin hiilarisafka päivässä näköjään romuttaa kaiken muun vhh-työn. Nyt täytyy ihan tosissaan alkaa pohtia, kuinka pystyisin syömään lasten silmissä "normaalisti" ja kuitenkin välttäisin ne pirun hiilarit!

Tässä mitat ja käyrät:

1027743.jpg

1027736.jpg

Muistakaa käydä luovuttamassa VERTA, veripalvelussa on hätätilanne!

Saldo 35g hiilareita, ei paha, mutta kylläpä kertalaakina iso määrä väsytti isosti!