Fiiliksiä:
Nälkä ei ole erikoisemmin ollut, saunassa tuli käytyä päivällä ja se hiukan huipatti, mutta eiköhän tuo ole ihan normaalia, joskus tulee otettua sen verran kovat löylyt, että pistää huipattaan. Erityisempiä ahmintakohtaustuntemuksia tai muitakaan hallitsemattomia näläntunteita ei ole vielä syntynyt. Älysin jälkikäteen, että eihän teen juominen kahvin sijaan mitään muuta, jos kerran teessäkin on kofeiinia xD Ja kyllä Atkins-oppaassa sanotaan, että kupillisen kahvia saisi juoda joka päivä. Mutta kun mä juon sen maidon kanssa ja maito on aloitusjakson aikana pannassa.

Näin loppuillasta on hiukan väsynyt ja uninen olotila, tosin on ollut puuhapäivä, valvoin viime yönä myöhään ja aamulla jouduin heräämään aikaisin x) Fiilis siis kuitenkin kaikinpuolin hyvä ;o)


Ruokapäiväkirja:
Aamupala: 3 siivua pekonia, 3 kananmunaa paistettuna, noin ½ annosta fetasalaattia, kupillinen vihreää ja toinen maustettua mustaa teetä sekä läjä vitamiineja -> hh 5g.
Välipala: Pari pientä haukkua grillattua porsaanfilettä.
Lounas: Broiler- ja kreikkalaista salaattia 70g + 150g sekä grillikylkeä 100g -> hh 4g.
Välipala: Ruusukaaleja keitettynä n.150g voin kanssa (nam!) -> hh 3g.
Päivällinen: ½ annosta fetasalaattia, pari haarukallista hapankaalia, n.30g Saaremaa Ekstra -juustoa -> hh 3g.
Iltapala: 10 mustaa oliivia, 60g juustoa -> hh 4g.

Tuo broilersalaatti oli valmissalaattia (kuten myös kreikkalainenkin) ja siinä olikin pastaa seassa! Minä sitten näppärästi ongin kaikki makaronit pois sieltä ja jätin mukaan laitetun salaatinkastikepussinkin käyttämättä, kun siinä oli reippaasti sokeria =P Onneksi koira tykkäsi sekä makaronista että salaatinkastikkeesta, ei tarvinnut heittää haaskuun ;o) Ja nyt oliivit ja juustot naamaan ja sitten pötkölleen x)

ps. tarkennus juustoihin: 30g tilsittiä ja 30g viinitarhurin juustoa. Hommasin ihan grammavaa'an, että tulee varmasti oikeita määriä, enkä fuskaa ;o) (tosin myönnettäköön, että pari hellyttävää karvakorvaa saivat osan mun annoksestani x))

Saldo 19g, aika sopiva ketokarppipäivä.