Yllättävä pieni vilutuksen väre kävi kehossa eilen illalla ja tänä aamunakin herätessä hetken paleli. Virtsa haisi omituiselle, olisko tuo nyt sitten sitä ketonien vaikutusta vai olisko siinä kyse vaan B-vitamiinista x) Kuka tietää, en minä ainakaan vielä.

Aamupala: 6 paistettua pekoninsiivua, 3 paistettua kananmunaa, 30g juustoraastetta, eilisiä ruusukaaleja 3kpl sekä 5 pinaatinlehteä ja nuo kasvikset käräytin myös pannulla pikaisesti, kun voita jäi kuitenkin pannulle lillumaan -> hh 5g.

Aamupalan jälkeen ei ollut enää kylmä x)

Lounas: HK Ehta Kalkkuna pestokastikkeessa vajaa 150g -> hh 1g.
Välipala: HK Ehta Kalkkuna pestokastikkeessa vajaa 150g -> hh 1g.
Päivällinen: Vi-Siblin S-annos, kourallinen vitamiineja, 30g Luostari- ja 30g Forte-juustoa sekä 100g porsaan pippurifilettä (HK Ehta, siivuja), lasillinen teetä -> hh 3g.
Iltapala: ½ annosta fetasalaattia, 10 mustaa oliivia, 30g Saaremaa Ekstra -juustoa -> hh 5.5g.

Koko päivän saldoksi tuli näin laskettuna (siis 30g juustoa tai 5 mustaa oliivia on aina 1g hiilareita) yhteensä 15.5g hh. Ei pöllömpi =) Olo on hyvä, kohta nukkumaan, ehkäpä lueskelen taas Atkinsiä. Kolme Atkins-kirjaa luettuna (tuossa dieettikeittokirjassa ei ollut paljoa luettavaa, se oli täynnä herkullisia ruokaohjeita *slurps*) ja tuota Atkinsin uusin dieetti -kirjaa voisi vielä selailla, siinä on hyviä päiväkokonaisuusideoita. Miltäs kuulostaisi:

Aamiainen: Savuloheen kietaistua kurkkua ja kermajuustoa, 1 pieni tomaatti viipaleina.
Lounas: Pihvi cheddarjuustolla, chilimaustettua kastiketta, 5 desiä salaattisekoitusta (esim. salaattisikuria, endiiviä, vuonankaalia, voikukan lehtiä, sinappikaalia, lehtisalaatteja) +öljyä ja viinietikkaa.
Illallinen: Paahdettua broileria, 1 runsas desi parsakaalia ja parmesanlastuja, vajaa kaksi desiä endiivi- ja retiisisalaattia +2rkl vähähiilihydraattista salaatinkastiketta.
Välipala: Runsas 1 desi punaisia paprikasuikaleita +sinihomejuustokastiketta (2rkl sinihomemurua, majoneesia ja maun mukaan smetanaa).

Tuon päivän nettohiilarit 19.5g x)