Mitäköhän sitä on tullut tänään syötyä...

Aamupala: Paistoin 3 pekonisiivua ja 3 kananmunaa -> hh 2.5g.
Lounas: Hernekeittoa (jossa lihaa) iso lautasellinen, Kunto-näkkäri, 6g Keijua, 4 siivua juustoa -> hh ainakin 7.6g näkkäristä, hernekeiton hiilareista ei tietoa, arvio yht. 27.5g.

Tein tuossa salaattia, n.100g jäävuorisalaattia, keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja halkaistuina 7+7 kpl, 200g kurkkua kuutioina, 100g Apetina feta 3% -kuutioita, mustia oliiveja n.20kpl viipaloituina, n.150g retiisejä ohuina viipaleina ynnä sitruunamehua kaadoin vielä päälle, naminami!

Ajattelin ruveta tekemään juustogratinoitua kukka- ja parsakaalia. Nälkä on hävinnyt kuin ihmeen kaupalla johonkin ja on käsittämättömän mukavaa tehdä ruokaa, kun puolet ruoasta ei häviä nälkäiseen kitaan jo valmistusvaiheessa =D

Iltavälipala: hiukan feta-tomaatti-salaattia ja 6 siivua paistettua pekonia -> hh 4g.

Arvio tuosta lounaan hiilarimäärästä voisi olla 27g, kiitos Maureenin, joka viitsi käydä vilkaisemassa Finelistä hernekeiton hiilarikeskiarvon =) Eli hiilarimäärä menee yli sen sallitun 20g/vrk, mut sen verran joutuu joustamaan työruokailun suhteen. Viikonloppuna ei ainakaan tartte ylittää. Ja töissäkin voi tulla sellaisia safkoja, että pääsee vähällä.

Vielä täytyy jonkun aikaa valvoa, otin juuri broilerin rintafileet uunista ja laitoin kukka- ja parsakaalijuustolaatikon uuniin, saa olla siellä tunnin x)

Saldo 34g, voidaan laskea karppaukseksi.