Tämä päivä oli siis eilen, keskiviikkona ja kävin myös vaa'alla. Vaaka näytti 87.7 eli viikkopudotus 1.3kg. Vaaka näytti jo tiistaiaamuna tuota 87.7 kiloa ja mä mietinkin, että ihan varmasti painonpudotus hidastuu nyt selvästi, kun joutuu töissä syömään sitä hiilaripitoista ruokaa. Tosiaan, Maria tuolla kommenteissa totesi, että syö ison aamiaisen ja hyvin vähän lounasta, mutta kun kyse on edelleen siitä, etten voi "nirsoilla" lasten nähden, vaan syön ihan kunnon aterian ja yritän kannustaa omalla esimerkilläni lapsiakin syömään mahdollisimman reippaasti ja monipuolisesti.

Havaitsin myös, että kun töissä oli keitettyjä porkkanoita muiden ruokien lisäksi, niin aloin kokea illalla makeannälkää, mikä itsessään on jo pieni ihme, koska normaalisti en syö karkkeja ollenkaan. Tästä herää epäilys, että olen ollut "piilohiilariaddikti" eli olen saanut runsaasti hiilareita suolaisista ruoista ja naposteltavista, koska karkki ei kuulu viikottain, joskus edes kuukausittain syömieni elintarvikkeiden listalle. Porkkanaa puolestaan epäilen makeanhimosta siksi, että viidentenä karppauspäivänä syömäni keitetyt porkkanat aiheuttivat silloinkin napostelunhalua ja silloin tukahdutin napostelunhalun juustolla.

Nyt tulikin tehtyä oikein "emämoka" (eipä sillä, että harmittaisi, en ota stressiä xD) ja kaupassa ollessa ostin kaksi isoa karkkipussia, syystä että niiden kanssa luvattiin kaupanpäälle "noidanhattu". Halloween tulossa ja yhdet "pukubileet" ja minäpä sitten fiksuna tyttönä ajattelin, että järkevämpää ostaa karkit ja saada hattu kaupanpäälle, kuin että maksaisin hassusta hatusta yhden käyttökerran takia... Ja miten siinä kävin? Siihen porkkanansyönnin jälkeiseen makeanhimoon avasin sitten illalla karkkipussit (no enpä onneksi syönyt kuin muutamia karkkeja, mutta kuitenkin =)).