Unohdin ihan totaalisesti eilen koko vaa'assa käymisen, eikä tänäkään aamuna tullut mieleen koko juttu. Sinänsähän sillä ei nyt ole merkitystä, kun en juuri nyt noudata mitään "dieettiä", syön mitä sattuu kun nälättää ja seurailen tämän painon heilumista. Muutamien päivien päästä tulee vähän lomaa ja silloin on hyvä sauma aloittaa laskemaan hiilihydraatteja ja harjoittelemaan uudenlaisten ruokien kokkaamista.

Olen mä sitä vähähiilihydraattista toki harjoitellut tässä viikon aikana, syömällä enemmän juustoja ja kinkkua ja lihaa ja pähkinöitä välipaloina, aina kun on tehnyt mieli jotain pupeltaa ja jättänyt näkkärit kotona pois kokonaan. Kahviakin olen juonut jatkuvasti vähemmän ja siideriä vain muutaman. Ruoka-aineiden "alasajoa" x)

Nousin sitten äsken vaa'alle vaatteet päällä (verkkarit, t-paita, sukat...) ja huolimatta iltapäivän kellonajasta (15:30) ja vaatteista, vaaka näytti painoa 89.1kg. Että onneksi se nyt heiluu kuitenkin tässä normaalin kahden kilolukeman sisällä ja pysyy kuitenkin edelleen alle 90kg, lohtu se on sekin =)