Huomenet vaan kaikille.

Aamupala: Kuppi kahvia, ½ kanan rintaleike, pähkinöitä -> hh 2g.

Vähän on höntti olo, kun koiranpentu on sellainen, ettei anna nukkua aamulla pitkään... Ja jääkaappiin jäi vielä muutamia siidereitä, jotka aion kiskaista tänään pois, etteivät mene piloille xD

Välipala: n.100g juustoja (Le Saint Morgon punavalkohomejuustoa, Luostari-juustoa, Viinitarhurin juustoa, Vuohen gruyerea, kypsää valkoista englantilaista cheddaria...). Luostarin laitoin parin hapankorppupalan päälle, väliin meetwurstia, nami! Ja kupillinen kahvia päälle sekä 1tlk extrakuivaa siideriä -> hh 3g + 12g + 8g = 23g.
Välipala: 1 tlk kuivaa siideriä -> hh 8g.

Ainiin, kirjoitin postauksen laihdutuksen keskeytymisestä. Jos olet joskus laihduttanut, yrittänyt laihduttaa, onnistunut tai epäonnistunut, tai vaikkapa ensin onnistunut ja sitten vuosien mittaan saanut kilot takaisin, niin voisitko valaista asiaa, miksi epäilet onnistuneesi tai epäonnistuneesi?

Niin ja tästä postauksesta voit vakoilla, miten on tämä (s)karppaaminen sujunut ;o) Itse olen tyytyväinen uuteen painoennätykseen!

Päivällinen: Naudan jauhelihapihvi, sisällä 2 siivua cheddar-sulatejuustoa, 4 siivua pekonia, muutama lihapulla (1prk kermaviiliä, 400g jauhelihaa, mausteet ja laitoin lihapullien sisään valkosipulinkynsiä, fetajuustokuutioita ja mustia oliiveja) -> hh 2g.
Iltapala: 1tlk extrakuivaa siideriä -> hh 8g.

Saldo 43g, pysyy vielä karppirajoissa.