Verivarastot ovat jälleen vähissä. Ojenna siis kätesi ja luovuta. Verivolyymistä otetaan luovutuksessa noin yksi kymmenesosa eli keskimäärin viidestä suonissasi kiertävästä litrasta 450 millilitraa, noin 485 grammaa. Jos neula pelottaa, katso muualle ja mieti, että luovuttamallasi verimäärällä voidaan pelastaa kenties jopa 1-3 ihmisen henki! Koskaan luovutettu veri ei mene hukkaan ja aina sitä tarvitaan. Tässä tämänpäiväinen tilanne:

1114856.jpg


Tiedätkö veriryhmäsi? Ei se mitään, vaikka et tietäisikään.
Käy luovuttamassa, niin se selviää!

ps. Viime viikolla oli, käsittämätöntä kyllä, niin kova kiire, etten edes ehtinyt vaa'alle, vaikka se kävi kyllä mielessä! Sen verran olen joitakin iltapainoja vilkuillut, että "ei hyvältä näytä", mutta nyt ei ole aika murehtia muita hommia, työ on tärkeämpi kuitenkin (ihana työ =)). Onneks joululoma alkaa pian ja sitten ehtii taas keskittyä ihan itseensäkin.

Stressistä sen verran, että varsinaista "tunnen-olevani-stressaantunut" -stressiä ei ole kyllä vieläkään, tykkään aivan mielettömän paljon siitä, että tekemistä piisaa ja työ on todella antoisaa. Epäilen edelleen, että se yhden työkaverin sanoma "älä stressaa" -kommentti on joku sen tapa esittää huumoria eli en todellakaan usko (ja tiedänkin sen itsestäni), että minkäänlaisia stressinoireita näkyisi ulospäin. Ei ne stressinoireet ole ennenkään ulospäin näkyneet muutoin kuin että kotosalla tulee syötyä huomattavasti enemmän kaikkea mitä ei pitäisi, alitajuista opittua lohtusyömistä siis.

Jahas, sitten tarttis taas siirtyä noihin työhommiin x)
Hyvää viikonloppua kaikille!