Noniin, tänään muistin aamupalan jälkeen, että voisihan sitä hypähtää ensimmäistä kertaa useaan viikkoon vaa'allekin. Ja sehän näytti ihan kamalia lukemia. En tosin ole vieläkään ihan varma, oliko siellä joku pysyvä lukema, otin useamman punnauksen ja yritin seistä mahdollisimman samassa kohdassa ja paikoillani, mutta sain lähes joka kerralla eri tuloksen. Tulokset vaihtelivat joka tapauksessa välillä

92.2 - 92.8!

Että hohhoijjaa, melkein kaikki, mikä tuli viime kesänä pudotettua, on tullut joulukuun aikana takaisin =P Eipä siinä mitään, kunhan vuosi vaihtuu ja työkiireet jäävät taakse, on lähes kokonainen viikko ihan oikeaa lomaa. Silloin sitten otetaan kaikki mitat, sekä sentit että kilot, ylös ja alkaa totinen työ kilojen karistamiseksi. Tällainen "puolittain sinne päin" yrittäminen ei johda yhtään mihinkään.

Mä ilmeisesti olen yksinkertaisesti niin voimakkaasti kaikki tai ei mitään -persoona. Ja nyt sitten koiran kanssa pihalle, koirakin on muuten varmaan saanut lisää kilon tai pari viime aikoina, kun meikäläinen on keskittynyt liiankin ankarasti töihin. Tai sitten se on mun mielikuvitusta, mutta kuitenkin.

Hyvää Rauhanpäivää kaikille ja riehakasta uuttavuotta odotellessa ;o)


ps. Ainakin tiedän, millaisella ruokavaliolla paino on nyt noussut, nimittäin erittäin hiilihydraattipitoista ravintoa on tullut syötyä, proteiinia ei ole ollut normaalia enempää, mutta hiilarit ja rasvat... huhhuhhuh!
pps. Merkkaan muuten tuonne painonseurantalistaan ihan suosiolla tuon painavimman vaakalukeman, murehditaan sitä sitten myöhemmin lisää...