Niinpä tietenkin. Suunnitelmat ennen joulua olivat hyvät. Niissä vain ei ollut otettu huomioon sellaista tosiasiaa, kuin ELÄMÄ. Näes Elämä tuppaa yleensä mutkistamaan asioita, tavalla tai toisella.

Ja meikäläiselle kävi niin, että samana päivänä, kun olisi pitänyt aloittaa mehupaasto pitkästä aikaa, sairastuin sitten oksennustautiin... En edes muista, koska olisin viimeksi oksentanut, saati että tyhjennys olisi ollut niin raju! En vieläkään tiedä, oliko kyseessä joku ruoka (esim. pilaantunut kala) vai olisiko se kuitenkin ollut joku liikkeellä ollut vatsaflunssa.

No, muutaman päivän kuluttua alkoi olo pikkuhiljaa helpottaa, mutta silloin taas tiesin, etten ehdi enää paastota neljää päivää ennen kuin täytyy lähteä joulusapuskalle (joka olisi ollut lihaa ja rosollia x)). Kolmen päivän päästä on vielä erittäin raskas työvuoro tulossa ja huomenna ajattelin käydä verta luovuttamassa, joten tällä hetkellä paastolle sopiva toteuttamisajankohta on ensi vuoden puolella, ensimmäisellä viikolla. Silloin on sopiva neljän päivän jakso.

Ja sitten tarttis varmaan pestä pyykkiä välillä...


ps. Vilkaiskaas taas veritilannetta, joulun ja uudenvuoden välillä on loistava aika käydä luovuttamassa. Ojenna kätesi =)

1158755.jpg