Noniin, vaa'alla on käyty ja täytyy sanoa, että kyllä se heittelee ihmeellisesti, jos vähänkin tasapaino horjahtaa siinä, kun yrittää kurkistaa mahakumpunsa yli sitä lukemaa! No joo, otin painon tarpeeksi monta kertaa, jolloin sain useimmiten painon 90.6 eli paino on tullut viikossa alas 1.1kg. Taulukko löytyy siis täältä.

Tämä siitä huolimatta, että viikonloppuna paaston aikana kävi niin, että eräs vanha tuttava, jota en ole nähnyt ikuisuuteen, tuli käymään ja siinä tuli sitten syötyä toisena päivänä 1 pizza ja toisena 1 kebabrulla =P Eli paasto meni ensimmäistä kertaa mönkään siinä mielessä, että tuli syötyä sen aikana ja varsinkin vielä tuollaista sapuskaa, josta mulla menee varmasti maha tukkoon.

Ja jälleen selvennys, EN PAASTOA LAIHDUTTAMISEN TAKIA, vaan paastoan, jotta stressisuoleni rauhoittuisi. Kenenkään ei kannata paastota laihduttaakseen, paasto vain pistää kropan säästöliekille ja sitähän laihduttajat yrittävät välttää. Ja tosiaan "ressimahan" rauhoitus meni sitten mönkään...

Maanantaista asti olen ollut tiukalla linjalla hiilihydraattien suhteen, myös töissä. Olen yksinkertaisesti jättänyt sitten töissä ns. pääruoan koskematta, jos siinä on ollut hiilihydraatteja tai en ole voinut olla 100% varma. Eilen illalla lisäsin päivän sapuskaan yhden erittäin pienen hapankorpun, jonka söin runsaan juustomäärän kanssa. Hapankorpussa oli muistaakseni noin 3g hh eli 1 kpl menee sallittujen rajoissa.

Nyt taas töihin ja taitaa vielä olla menkatkin tulossa tähän samaan syssyyn... Jippijippi.