Voi apua! Miten voi olla olevinaan taas niin älytön _kiire_ jatkuvasti, näin kevään lähestyessä? Tuntuu, että aika ei edes lennä siivillä, vaan suorastaan käyttää yliäänikonetta edetäkseen...

Nojoo, punnitus on epävirallinen siksi, että muistin tiistai- tai keskiviikkoiltapäivänä käydä vaa'alla ja silloin se näytti 89.6kg. Eli eihän se ole ollenkaan sama asia kuin aamupaino, mutta onpahan nyt joku luku. Tuon perusteella voisi päätellä, että painolle ei ole tapahtunut yhtään mitään, alle kilon huiteilla meikäläisellä joka tapauksessa heiluu paino aamun ja illan välillä.

Omasta puolestani voin sanoa, etten ole ehtinyt tarkkailla syömisiäni, olen lappanut suuhuni sitä sun tätä, mutta päiväsapuskan olen ainakin pyrkinyt mahdollisimman hyvin pitämään runsaasti kasviksia sisältävänä =) Sitten vielä kun muistaisi juoda sen vähintään 2 litraa nestettä päivässä, niin a-vot!

Ensi viikolla taas uusi yritys, jos ehtisi jo aamuvaa'allekin asti! Kovasti ja hurjasti zemppiä taas kaikille muillekin laihduttajille, toivottavasti teillä on enemmän aikaa keskittyä projektiinne x)