Heippa taas!

Enpä ehtinyt vaa'alle perjantaiaamuna, kun en ole ollut kotona. Keskiviikkoaamuna vaaka näytti 94.jotain ja sitten torstai-iltana (vaatteet päällä) 96.jotain. Ota siitä sitten selvää x)

Yksi isompi ahmimiskohtaus on ollut viikon sisällä ja toinen pienempi. Isompi päättyi siihen, että tuli syötyä sipsiä kermaviilin kera, suklaata reippaasti... ja pienempi puolestaan oli sellainen, että paistoin ison pannullisen naudan palapaistia kunnon voimäärässä, ahmin lihaa suoraan pannulta, kunnes kipeä kurkku alkoi yskittää ja köhin suuntäydellisen puoliksipureskeltua lihaa sekä suusta että kurkusta kämmenelle... Että tuli syötyä sitten ruoka kahteen kertaan. Varsinainen lehmä... Siinä vaiheessa älysin lopettaa jauhamisen ja annoin loput lihat pannusta koiralle.

No joo, yöks-jutuista sitten siihen tosiasiaan, että varmaan todellinen paino keikkuu samoissa kuin viime viikolla. Stressikäyrä on varmaan pysynyt lääkityksen ansiosta suht tasaisena, paitsi että kamala hätä ja paniikki on tästä kurkkukivusta, pelkään aivan valtavasti, että menetän ääneni täydellisesti pidemmäksi aikaa =(

Voikaa hyvin!