Bongasin tämän meemin aikoinaan yöperhonen tapetin alla -blogista.

Wikipedia-meemi
Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.

01. Mitä pelkäät?
Ympärisäteilevää antennia! Se on antenni, jonka antennikuvio ulottuu tasaisesti jokaiseen ilmansuuntaan ympyrän muotoisesti. Kammottaa suorastaan, koskaan en voi olla ajattelematta, etten pääse säteilyä pakoon! Antenni on hyvä vastaanotettaessa monesta mahdollisesti suunnasta lähetyksiä, mutta se ei ole tehokas lähetettäessä ennalta tiedettyihin suuntiin, missä tapauksissa suositaan suunta-antenneja.

Ehkä tunnetuin ympärisäteilevä antenni on piiska-antenni, joita on ollut 1960-luvun lopulta mm. kannettavissa transistoriradioissa. Piiska-antenneja on käytetty myös marssiantennina kenttäradioissa eli kyseessä on myös hyvin "sotaisa" antenni. Eikä sota ole "kiva juttu", se pelottaa...

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
KISSin elämääkin suuremman biisin, Lick It Up:in! Vaikka joutuisinkin olemaan autiolla saarella yksin, pääsisin eroottiseen hurmioon tätä biisiä kuunnellen...

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Alankomaiden jalkapallomaajoukkueen =D Voi tosin olla, että aviomiehelleni minulla ei riittäisi enää virtaa, kun olisin hääyönä "joutunut hoitelemaan" koko maajoukkueen x)

04. Mitä palvot?
Resiina-lehteä. Koska olen itsekin historiallinen jäänne, palvon fanaattisesti tätä Museorautatieyhdistyksen ja Suomen rautatiehistoriallisen seuran julkaisemaa lehteä. Tämän lehden muuten perusti kaveri, jonka nimi oli - uskokaa tai älkää - Eljas Pölhö. Kertoo aika paljon?

05. Salainen fetissisi?
Kari Palaste. Ei voi mitään, saan ihan mielettömät kiksit siitä, että joku suunnittelee taloja. Kaikki ne symmetriset viivat, kuviot, astekulmien tarkkuus, lujuuslaskelmat... Uuh hothothot, arkkitehdeissä on sitä jotain!

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Ubongosta. Se on sellainen uudehko lautapeli, joka toimii hiukan Tetriksen periaatteella. Uneni ovat muutenkin aika usein tällaisia abstrakteja kuvioita täynnä.

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Julianna Marguliesin. Pimu on voittanut pystejä ja saanut ehdokkuuksia ja olen aina haaveillut, että voisin hankkia ihka oikean tv-tähden kirjahyllyni viereen, olohuoneen nurkkaa koristamaan. Mutta ainakin tällä hetkellä ihmiskauppa on laitonta, joten sen laillistamista odotellessa täytyy tyytyä juccapalmuun tai vastaavaan.

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Aiheenani olisi Chris Hoy. Hän on skotlantilainen ratapyöräilijä. Haluaisin kirjoittaa hänestä lähinnä siksi, että pääsisin haastattelemaan kaveria, jonka reidet ovat "betonia" ja kyllähän te tytöt tiedätte, mitä kaikkea kivaa sellaisilla reisillä jaksaa tehdä ;o)

09. Mitä keräilet?
Primaarimetaboliaa. Koska ensisijainen metabolia on siis jo omassa kehossani, keräilen muiden kehoja ja seurailen niiden aineenvaihduntaa erilaisissa olosuhteissa. Mutta älkää kertoko kenellekään, että salainen ihmiskellarini sijaitsee... *uups* ...melkein paljastin...

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Robotteihin. Sana robotti tulee tšekin kielen sanasta robota eli pakkotyö. Ja pakkotyö liittyy olennaisesti keräilemieni aineenvaihduntakohteiden elämään...

11. Turhin tietämäsi asia?
Se, että Marjatta Väänänen oli 1970-luvulla kiistelty poliitikko.

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Nantesin ediktistä. Se oli Ranskan kuningas Henrik IV:n vuonna 1598 antama asetus, joka takasi hugenoteille uskonvapauden ja yhteiskunnallisen aseman. Tämä oli mielestäni niin tärkeä tapahtuma ranskalaisten protestanttien historiassa, että jaksaisin jauhaa aiheesta tunti toisensa jälkeen =)

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
Erie-intiaanien. Kyseessä on valitettavasti vain heidän historiansa kanssa työskentely, erie-intiaanit, joita myös pantterikansakunnaksi kutsutaan, kuolivat sukupuuttoon eräässä intiaanisodassa 1654. Samalla kun "people of the panther" hävisivät, katosivat myös vuoristopantterit. Kukaan ei pysty selittämään, minne nämä valtavat kissapedot katosivat alueelta. Niitä ei ole sen koommin nähty. Mielenkiintoista? Siksipä minä heidän historiansa parissa haluankin työskennellä.

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
EISC! Hahhahhah xD Siis täysin hulvaton yhteistyö"elin"! Lyhenne tulee sanoista European Interparliamentary Space Conference eli inter-eurooppalainen avaruuskonferenssi. Kyseinen porukka saa meikäläisen nauramaan vedet silmissä! Siis yrittäkääpä itse kuvitella, eurooppalaiset pyrkimässä avaruuteen xD Muahhahahha! Pitäisi suosiolla jättää tämä osa-alue ryssille, jenkeille ja kinukeille x)

15. Entä itkemään?
Saurer 4K 4FA, itävaltalainen rynnäkköpanssarivaunu. En voi sietää sotimista, joten itken silmät päästäni, kun ajattelenkin moisia tehotappokoneita =,(

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Pirunpesän. Se on kalliohalkeama Hollolassa ja olin kieltämättä aika kuutamolla herätessäni. En nimittäin muista, miten ihmeessä kyseiseen paikkaan päädyin...

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Graptoliitti. Ne olivat muinaisia yhdyskuntaeläimiä ja niitä voi löytää fossiileista. Kanniskelen yhtä graptoliittia aina mukanani, jotta muistaisin, että yhdyskuntaelämisellä on pärjätty jo miljoonia vuosia sitten. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin (ja graptoliitti on hyvää seuraa).

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Lauri Uusi-Hakimo (s. 6. toukokuuta 1930). Kaveri on nimittäin säilynyt niin nuorekkaana ja on sitäpaitsi hyvin naisellisen ja muodokkaan näköinen. Hiuksetkin ovat pitkät, kaljuuntuminen ei tätä opetusneuvosta vaivaa. Tosin meikinkäytöstä täytyy huomauttaa, koska itse en käytä. Se paljastaisi hänet välittömästi, joten meikkaaminen hänen on lopetettava.

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Syklotroni, siis syklinen hiukkaskiihdytin. Hakkasin lusikalla tahtia istuessani pöydän päässä syöttötuolissani ja hoin sanaa "syk-lo-tro-ni, syk-lo-tro-ni".

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Nasun. Siis sen A.A.Milnen luoman hahmon kanssa. Mutta jos sitä ihan oikeaa Nasua ei satu löytymään, niin kyllä mulle piisaa, että lykkäävät jonkun porsaan kainaloon.

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Koraali, se on siis sellainen virsi. Jos herään keskellä yötä, koraalien lukeminen rauhoittaa ja auttaa takaisin uneen, hyvinkin nopsaan.

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Okei, niin oudolta kuin tämä kuulostaa, niin rakastan yli kaiken päivämäärää 9. toukokuuta. Katsokaas, kun mieheni syntymäpäivä on 8. toukokuuta, niin saan silloin vuosittaisen seksiannokseni, joten 9. päivä olen onneni kukkuloilla ja nautin jälkilöylyistä x) Vitsit sikseen, oikeasti diggaan siitä päivästä, koska idolini Jeanne d'Arc eli Orleansin neitsyt kukisti Englannin joukot! Go Go Girl Power!

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Synnynnäisestä vihurirokko-oireyhtymästä =D Oikeasti, siinä on niin svengaava aihe, että ajatuskin laulattaa!

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Benjamin Bassin näyttää pyörivän tuolla parkkipaikalla. En kyllä tajua miksi, kaveri on kuitenkin Suomen ulkoministeriön virkamies sekä suurlähettiläs, luulisi olevan parempaakin tekemistä, kuin pyöriä pienen etelähämäläisen kylän parkkipaikoilla... Ainiin, mutta kaveri on suomenjuutalainen, se selittää paljon. Ei ole elämä helppoa, kun esinahka on viety.

25. Mikä sinä todella olet?
Olen oikeasti kapellimestari Erkki Aho. Lavastin kuolemani vuonna 2002, jotta saisin viettää rauhallista elämää naisena ;o) Älkää paljastako tätä kenellekään...