Jepjep, tukkoisuutta ei siis ole nenässä, vaan suolistossa... En ole syönyt niin paljon kasviksia kuin olisi pitänyt ja "sen kyllä huomaa"... Toisaalta siitä on se etu, ettei ole nälkää nimeksikään ja toinen etu on se, ettei syödessä mahdu mahaan paljoa, kun koko ajan tuntuu, että siellä on jo tavaraa... Nojoo, mukavampaa olisi kyllä, kun ei ummettaisi ihan tähän malliin.

Liian vähällä ovat olleet myös nuo juoksevat öljyt. Kaapista löytyy kylmäpuristettua rypsiöljyä kaksi lasipulloa, toinen on maustettu valkosipulilla ja toinen chilipippurilla, ovat muuten hyviä! Kun vain ehtisi valmistaa salaattia kotona, noita öljyjä on mukava käyttää salaatinkastikkeina ;o)

No juu, olo on kuitenkin muuten hyvä ja virkeä lukuunottamatta tosiaan tuota ummetusta. Täytyy lisätä noita kuituvalmisteita reippaasti niinä päivinä, kun jää salaatit syömättä x) Eipä tässä tämän kummempia uutisia, ajattelin nyt jotain höpinöitä kirjoitella.

Niin ja vähän tässä tietenkin jo jännittää, että mitä vaaka näyttää keskiviikkoaamuna. Tämän viikon keskiviikon jälkeen pidän ehkä kenties vielä yhden keskiviikkopunnauksen ja siirryn sitten tiistaihin, sitä aikaisemmaksi ei näillä viikonloppuvalvomisilla kannata punnausta siirtääkään ;o) Zempit taas kaikille!