Jassoo. Eilisen jälkeen ei erityisemmin nälätä =) No, ehkä sitä kuppi kahvia alle, sitten äitienpäiväkierros käyntiin ja täytyy miettiä ruokapuolta sen jälkeen.

Huh, mitkä viisut =D Olihan se arvattavissa, että Hannan biisi ei ollut euroviisu ja liian aikainen esityskohta (ottaen huomioon, että Moldovan tytsyllä oli koko lailla samanlainen biisi viimeisenä) vesittivät hommaa. Mutta kylläpä oli upeasti järjestetty koko homma! Tänään sitten jännitetään sitä todellista jännitysnäytelmää, nimittäin voittaako Suomi-Leijona vihdoin, 12 vuoden tauon jälkeen, toisen kerran MM-kultaa ;o)

12:45 Maitokahvia.

1 pala pullaa, 2 pienenpientä tuulihattua, 3 palaa kinkku-jotain-leivonnaisen tyyppistä ja monenmonta kupillista kahvia.

Kotiin päästessä join tölkin Upcider Natural Extra Dry -siideriä, oli jäänyt eilisillalta. Söin pari karkkia, jännä juttu, ne eivät oikein maita, vieläkään. Sipsit sen sijaan kelpaavat edelleen, mutta vain kermaviilin kanssa. Ja kermaviili loppui äkkiä... Joten jos tosiaan aion huomenna tehdä sen ryhtiliikkeen (kuten koko ajan suunnittelen), "täytyy" nämä loput sipsit syödä tänään pois, muuten ne kummittelevat mielen perukoilla. Karkit taidan tosin heittää menemään tai lahjoittaa jollekulle.

Nyt on tullut päästettyä ote irti viimeisten päivien aikana niin totaalisesti ja tekosyinä olen käyttänyt euroviisuja, lätkää ymv. Päätin, että huomisesta alkaen otan itseäni niskasta oikein KUNNOLLA ja jätän viikottaiset läskipäivätkin väliin ainakin juhannukseen asti =) PERKELE, sanoo suomalainen ;o)

VOI EI! Leijonat eivät onnistuneet =/ Toivottavasti minä kuitenkin onnistun? Nyt näyttää siltä, että täytyy käydä katsomassa, onko joku kioski vielä auki ja ostaa kermaviiliä, jotta saan syödä loput sipsit pois. Pääsee huomenna aloittamaan "puhtaalta pöydältä"... Ärrinmurrin.

Eli lisätään tänne vielä 2 purkkia 10% kermaviiliä ja 250g poimuperunalastuja.