Yöllä tuli töiden jälkeen käytyä snagarilla, sieltä lähti mukaan Atkinsmäisesti iso setti pekonia (n. 12 siivua), 3 nakkia ja juustoa sekä mausteet (chiliä, valkosipulia, kurkkusalaattia hiukan sekä salaattia). Hiilareita en laskenut, niitä tuli varmaan enemmän kuin se sallitut 5g/ateria, mutta toisaalta, vaikka söin tuon setin noin 4-5n aikaan aamuyöstä, niin nälkä on pysynyt pois koko päivän.

Söin äsken (n.klo20) välipalaksi 110g palan porsaanfilettä (nami nami =)) ja join Vi-Siblin S -annoksen sekä nautin samalla kourallisen vitamiineja. Fiilis on virkeä ja nälätön ;o) Tällä hetkellä tuntuu, että tämä vois oikeasti toimia meikäläisellä ja mieli on hyvä. Huomenna jälleen töihin ja mietin koko ajan, miten saan syötyä niin, että voisin tehdä Atkinsmäiset valinnat ilman, että muksut kiinnittävät siihen huomiota.

Yöpala: 12 pekonia, 3 nakkia, desi juustoa, salaattia, mausteet -> hh 10g.
Päiväpala: 110g porsaanfilettä -> hh 0g.
Iltapala: 250g suolavedessä keitettyjä porkkanoita voilla ja pippurilla -> hh 14g.
Myöhäisempi iltapala: 30g Viinitarhurin ja 30g tilsit -juustoa, käärittynä muutamaan meetwurstin siivuun -> hh 2g.

Porkkana ei taida kuulua Atkinsin aloitusvaiheen sallittuihin ruoka-aineisiin, mutta päätin, että täytyy jääkaapista syödä porkkanoita pois, etteivät mene pilalle ja roskiin eli haaskuun. Ja ottaen huomioon koko päivän saldon, niin ei paha. Mutta tuossa kyllä ylittyy se 5g/ateria hiilareita. Oli tuossa Atkins-kirjassakin tosin aterioita, joilla oli enemmän kuin 5g hiilareita, mutta on jotenkin itse helpompi ajatella, että 4 sapuskaa päivässä, jokaiselle n.5g hiilareita, niin hyvin menee =)

Saldo 26g, ei ihan ketokarppia, mutta läheltä liippaa.