Jahas, pistetäänpä vähän muistiin syömisiä:

Yöpala: 12 siivua pekonia, 3 nakkia, salaattia, juustoa, jalapenoja, kurkkusalaattia, valkosipulia, chiliä -> hh 10g.
Välipala: Pari kuppia kahvia ja munkki (!!!) -> hh 20g.

Tuli käytyä vieraisilla ja söin sitten kohteliaana vieraana munkin. Siinä oli kyllä vehnää ja mahassa alkaa pikkuhiljaa hiukan veivata, muttei onneksi paljoa. Iltapalaksi ajattelin syödä juustoja =)

Iltapala: 5 mustaa oliivia, 120g erilaisia juustoja (viinitarhuria, vuohen gruyerea, luostaria, fortea, valkoista cheddaria) -> hh 5g.

Nami nami! herkuttelen tässä tuon juustoläjän ja muutamat oliivit naamariin ja menen sitten tyytyväisenä nukkumaan. Himskatti, mä puoli vuotta mietin, että pitäiskö vai ei (ruveta Atkinsille) ja pohdiskelin, että "enhän mä voi, stressisuoli ja kaikki, maha menee ripulille tai umpeen, kun kuitumäärä muuttuu". Ja nyt mä olenkin havainnut, että maha toimii ihan yhtä hyvin kuin ennenkin xD Ja punnitustulokset ovat ihan mukavaa luettavaa. No mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan ;o) Hyvät yöt kaikille!

ps. Älysin juuri, että mähän söin viime yönä snagarisetissä juustoa ja juuston syönti pitäis rajoittaa 120 grammaan päivässä, mutta so not sanos nykäsmasakin, ehkä ei kannata potea huonoa omaatuntoa x)

Saldo 35g, eli ihan okei.