Noniin, ensimmäinen Atkins-kirja luettu (ei tosin dieettikirja, vaan sellainen elimistön rakennuspalikoiden selityskirja). Nyt pitäisi ehtiä perehtymään tuohon varsinaiseen ruokavaliokirjaan, nimeltään: "Tri Atkinsin uusin dieetti - kahden viikon pikastartti vähähiilihydraattiseen ruokavalioon". Tuossa pitäisi olla kahden viikon ateriasuunnitelmat jne, syventää voi sitten muilla Atkins-kirjoilla (kuten Tri Atkinsin uusin painonpudotusohjelma). Päivän sapuskat:

Aamupala: Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka, Vi-Siblin -annos, neljännes Berocca Plus poretabletista, kromia, Bio-Selen+Sinkki, foolihappoa, kalaöljykapselit, mustikkakapseli...
Lounas: Peruna-lihasoosia, höyrytettyjä kasviksia, paljon tomaattia ja salaattia, 2x Kuntonäkkäri, 6g annos Keijumargariinia, lasi laktoositonta ja rasvatonta maitoa.
Välipala: Wilhelm grillipihvi ja juustogrillipihvi sekä n.20g goudajuustoa.

Ja sitten voisi perehtyä tuohon Atkins-kirjaan ;o)

...olis ollut siis kiva perehtyä, jos olis ehtinyt xD No, pääsinpäs taas kotosalle, voi kirjoitella lisää näitä syömisiä. Joku psykologinen juttu siinä täytyy olla, että kun ajattelee, että "kohta, kun kirja on luettu, täytyy luopua 'kaikesta'", niin eiköhän se mieli halannut harrastusten jälkeen nälkäisenä Hesburgerille... Olen tosin menossa aamulla otattamaan verikokeet (tilasin ihan rutiinitarkistukset, perusverenkuvat ja kolesterolit, munuais- ja maksa-arvot jne), joten nyt täytyy kiirenvilkkaa syödä loput eväät ja mennä sänkyyn lukemaan, ettei tule enää mielitekoja jääkaapille x) Jaa niin, mutta ei muuten onnistukaan huomisaamuna, työt alkavat liian aikaisin =P

Iltapala: Hesen ruisfilehamppari ilman majoneesia, minisalaatti sinihomekastikkeella, kaakao, mandariinituoremehu, 1tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä.
Saldo: prot 91.33g, kuit 23.01g, hh 170.86g, rasv 90.85g, 2046kcal, 39.9P.

Muuten ihan jees, mutta noi hiilarit... Ja nyt sänkyyn ;o)