10:30 Hesburgerin kanasalaatti sinihomekastikkeella, maitokahvia.

Kylläpä on muuten mukava fiilis lihaksissa eilisen urheilun jäljiltä =) Kohta tulee sisko käymään, lähdetään kolmistaan (koira, sisko ja minä) meikäläisen autolla porukoille ja sisko sitten ajaa auton takaisin tänne kotosalle, kun minä poljen pyöräni talviteloilta kotipihaan. Koiraa ei voi juoksuttaa fillarin vieressä, se on pikkasen liian pienikokoinen siihen hommaan ja keli on liian kuuma. Sen kanssa fillarilenkit ovat kyllä muuten onnistuneet, mutta täytyy vaan polkea aika hitaasti eikä siitä sitten ole mulle hyötyä, ennemmin mennään kävelylle.

14:30 1kpl Wilhelm Valkosipuli-sinihomejuusto ja 1kpl Wilhelm Kevyt 9% -makkaraa, maitokahvia.

Noniin, jonkunlainen tankkaus tehty (myönnetään, tankkauksen olis voinut tehdä mieluummin ihan kunnon lihalla eikä makkaroilla, mutta kun täytyy syödä noi makkarat pois ennen kuin menevät piloille) ja nyt voin lähteä kokeilemaan, kuinka kauan kestää fillarilla matka naapurikaupunkiin, etäisyys on n.20km. Jos aikaa ei mene älyttömästi, harkitsen luennoille menemistä fillarilla auton sijasta ;o)

18:00 0.5L vettä + ½ C-vit.poretabl., Gatorade Orange 0.5L ja 1 banaani.

Ja tulipas taas urheiltua lisää =D Vesi tuli tankattua lenkin ekalla puolikkaalla, banaani lenkin puolivälissä ja Gatorade loppulenkin aikana. Nyt tankkaan sitten vähän lisää.

21:00 Ryvita Dark Rye -näkkäriä 5 palaa, 1tlk tonnikalaa tillissä ja öljyssä, maitokahvia. Ja tietenkin lisää vettä. Vi-Siblin -annos, jolla huuhdoin alas piimaan, kalaöljykapselit, Tonalinit, kromin ja Lacto7.

Huomiselle harkinnassa vaihteeksi uimista ja... taidan kaivaa rullaluistimeni (ja suojat, tottakai) kätköistä ja kokeilla niitä varovasti.