Edit: Noniin, jos joku saa jotain tolkkua, niin kaikki hyvät vinkit ja huomiot otetaan vastaan =) Vilkaise yhteenvetotaulukot ja kerro, löydätkö niistä jotain nimittävää tekijää?


Jaahas. Olen yön ajan yrittänyt saada tolkkua syötyjen kuitujen, proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen määrien, sekä grammamäärien että prosenttimäärien, avulla tähän painonsahaukseen, ylä- ja alamäkiin jne, mutta ainakaan vielä en osaa hahmottaa tuolta mitään järkevää.

Jos joku jaksaa vilkaista, niin yhteenvetotaulukko pelkistä syödyistä kalorimääristä (ja vertailuna mukana painonvartijapisteet) löytyy täältä.

Yhteenvetotaulukko syödyistä proteiini- ja kuitumääristä (grammoina) löytyy täältä.

Yhteenvetotaulukko syödyistä proteiini-, rasva- sekä hiilihydraattimääristä, sekä grammoina että prosentteina, löytyy täältä.

Jos keksit jotain, mikä ei ole vielä mulle tuolta auennut, niin jätäpä ihmeessä kommenttia.


Ainiin, mainittakoon selvennökseksi vielä, että välttämättä tosiaan noista prosenttimääristä ei tule aina 100%. Esim. vappuviikolla proteiinit + rasvat + hiilihydraatit = huomattavasti pienempi summa johtuen siitä, että oman prosenttinsa kalorimäärästä vei alkoholi, joka toisinsanoen ei muulla tavoin näy taulukossa.

Jos sitä nyt menisi sitten nukkumaan, HUOH! Sillä kaikkihan tietävät, että kaiken laihdutuksen ja painonhallinnan A & O ja ihan ykkösjuttu, on SÄÄNNÖLLINEN YÖUNI! Ja nimenomaan yöaikaan ja mielellään vieläpä tarpeeksi. Että tuplahuoh.