02:20 3 siivua pekonia, 2 palaa ruisleipää kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4).
13:45 2 siivua pekonia, 2 palaa ruisleipää kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4), maitokahvia, Salaatix kanasalaatti (kanaa, kurkkua, maissia, tomaattia, salaattia, persikkaa, persiljaa, majoneesia).
16:00 1 keitetty kananmuna, Vi-Siblin -annos, jolla huitaisin alas Lacto7, kalaöljykapselit, Tonalinia, piimaata ja kromia.

Hassu fiilis muuten, tällä hetkellä tuntuu, kuin läskikerroksen ja lihaskerroksen välissä olis tosi iso väli, siis että nahka on jotenkin löysällä ja läski kiinni nahassa, kun taas lihas on sitten erikseen siellä alapuolella. Ja tämä tunne nimenomaan tässä keskivartalon alueella =D Nojoo, nyt sit taas luennolle ;o) Päätin muuten tässä samalla, että iltaisin loppuu tuo proteiinipitoisten ilta-/yöpalojen syönti, nukuttaa aamulla niin mahdottoman pitkään nimittäin x)

18:15 SOYosa persikka-vanilja soija-kaurajuoma 2dl, 2.5dl vadelma-persikka +kuitu -mehukeittoa, 1 moniviljasämpylä, Knorr Vie ananas-passion-maissi 100g.
Välijuomisena 1.5L vettä, jossa C-vitamiiniporetabletti 1g.
22:30 2kpl Wilhelm Kevyt 9% -makkaroita, Luostarijuustoa n.50g, sinappia, ketsuppia.

Siinä välipalaa. Sitten vielä suunnitelmissa pieni pyörähdys jossain, kun ei oikein nukuta, aamulla tuli maattua niin pirun myöhään...