Voi hyvän tähden... Olen juuri kotiutunut töistä ja täytyy sanoa, että enpä muista pitkään aikaan olleen näin raskasta työyötä. Ei sinänsä fyysisesti, vaan henkisesti. Yksityistilaisuus, ihmisillä hurja humalatila ja kaikenlaisia päähänpinttymiä. Hyvinhän se oma työ meni, ei sen puoleen, mutta kyllä sitä on tuollaisen yön jälkeen taas ihan puulla päähän lyöty fiilis. Nyt pieni "iltapala" eli aamupala ja sitten nukkumaan. Täytyy laittaa kello herättämään ajoissa, koska tänään on muistaakseni kesäyliopistoon ilmoittautumispäivä. Eli sinne on ehdittävä ajoissa. Vielä mukavampaa on, jos ehtis uimaan ja saunomaan ennen sitä, on nimittäin työyön jäljiltä aika hikisen nihkeä olotila...

05:15 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2) kevytmetulla (4) ja Oltermannijuustolla (4).
13:20 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2) kevytmetulla (4) ja Oltermannijuustolla (4), maitokahvia.
15:00 Alpen Light Citrus Fruits -kuitupatukka.
16:00 Knorr Vie ananas-passion-maissi -annos.
18:00 2.5dl karviais-boysenmarja +kuitumehukeittoa, GoGreen suklaakaurajuoma 2dl, PowerBar Sporting Fit'n Lite -energiapatukka.
20:30 Hesburgerin ruisfilehampurilainen ilman majoneesia, 2 kanafilettä sweet & sour -dipillä.
22:30 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2) kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4).

Sit tulikin dilemma. Kello on yli puolenyön ja oon valveilla ja syöpötyttää. Pitäiskö sitä laskea sapuskat saman hereilläoloajan sisälle vai onko helpompi jaottaa ne kellon mukaan eli kun menee yli puolenyön, syödyt ruoat merkitään seuraavalle päivälle... Joo, ehkä helpompi niin.