10:30 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2) kevytmeetwurstilla (4) ja Luostarijuustolla (4), maitokahvia, Alpen Light Citrus Fruits -kuitupatukka.

Jahas, nyt on sellainen fiilis, että täytyy varmaan lähteä kokeilemaan uintiharjoitusohjelmaa, jonka bongasin netistä eilen illalla. Tosin ensin täytyy hoitaa pari muuta asiaa, kuten esim. tilata kirjoja, hätistellä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaa jne...

12:45 1 keitetty kananmuna.

Suunnitelman muutos: ottaen huomioon, kuinka kova hiki tuli eilen lenkillä, päätettiin lähteä miehen kanssa nyt ensin lenkille (jee, mä pääsen huiskimaan sauvojen kanssa!) ja sit vasta uimahallille ;o)

15:00 0.5L Gatorade Lemon palautumisjuomaa lenkin päätteeksi, Vi-Siblin -annos, jolla huuhtelin alas Tonalinit, kromin, magnesiumin, kalaöljykapselit ja Lacto7.
15:45 1kpl Wilhelm Valkosipuli-sinihomejuusto -makkaraa sinapilla ja ketsupilla (8P), 2kpl hunajamarinoituja Kariniemen minuuttipihvejä, n.100/kpl, maitokahvia.

Sitten teen 1.5L C-vitamiini-vesisekoituksen ja alan harkita uimahallille lähtöä =) Saattaa olla, etten viitsi tehdä tätä harjoitusta, jonka netistä löysin, mutta täytyy nyt mennä tunnustelemaan ja pääseepähän ainakin saunomaan ton julmetun hikisen sauvakävelylenkin päälle!

Noniin, nyt on tullut juotua nestettä, sauvakävelylenkillä tuli kyllä mieleen, että olisi pitänyt olla juomapullo mukana, sen verran meinasi ruveta kuivaamaan tuo ihana kesäilma =) Nyt alkaa olla sellainen fiilis, että ruoka on sulanut sopivasti ja voi jatkaa uimahallille.

20:30 2kpl Hesburgerin moniviljasämpylöitä (täytyy varmaan näidenkin syöminen lopettaa, alkoi maha taas turvota), 2.5dl karviais-boysenmarja +kuitumehukeittoa, Nutrilett brownie -ateriapatukka.
21:30 Hesburgerin katkarapusalaatti, sinihomejuustokastike, maitokahvia.
23:30 Maitokahvia.

Jahas, syntitesti tehty (edellisessä postauksessa), iltakahvi juotu, nyt vielä koira iltapissille ja sitten vois käydä nukkumaan. Urheiltua tuli sen verran tänään, että kroppa on kerrankin fyysisesti väsy jo tähän aikaan =)