Nyt kun elimistö vielä palautuu tuosta noroviruksesta, oletan kulutuksen olevan pienempää kuin yleensä. Joten syödään tänään N-päivä (todennäköisesti tulee lisättyä proteiinia lihan muodossa, mutta katsotaan nyt).

08:30 Alpen Light Citrus Fruits-patukka, Bioteekin puhdistuskuuria 2 tl, annos Vi-Sibliniä, Lacto7, kromi, kalaöljykapselit, Tonalin sekä piimaa.
10:00 Nutrilett suklaapirtelö, maitokahvia.
13:00 Nutrilett karamelli-toffee-ateriapatukka, maitokahvia.
17:00 Gefilus appelsiini-persikka+kuitumehua 2.5dl, 150g savukirjolohta, maitokahvia. Hyvin vähän fetasalaattia, maha ilmoitti samantien, että sipuli on liian väkevää ja oli pakko jättää salaatin syöminen pariin lusikalliseen.
20:15 Pinaattimunakas (jossa 3 kananmunaa ja 50g tuoreita pinaatinlehtiä, pienellä tehososeuttajalla vaahdoksi ja paistamisen jälkeen koko tuotos näytti tiiviiltä ruohomättäältä =D), 3 siivua pekonia sekä maitokahvia.

Saldo: 25P, 1226 kcal, 60g rasvaa, 83.4g hiilareita, 23.9g kuituja, 89.3g proteiinia.

Kertakaikkiaan ei jaksanut iltaa kohden kikkailla noiden Nutrilett-juttujen kanssa, sunnuntaina seuraavan kerran. Jaa eikun maanantaina. Huomenna ei voi pitää läskipäivää, kun on työpäivä, joten läskipäivän pidän sunnuntaina ja N-päivän sitten maanantaina ;o)