05:00 Ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Oltermannijuustolla (4).
14:00 Saarioisen palapaisti ja perunamuusi 350g, maitokahvia.
15:00 Hyvin käynyttä simaa lasillinen, maitokahvia, Bioteekin probioottikuitu -annos + tabut (piimaa, kromi, Tonalin, kalaöljykapselit).
16:15 Ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Oltermannijuustolla (4).

Ja päätös pitää kiinni jo terveellisemmästä ruokavaliosta paastonalkua odotellessa purkautui täsmälleen samalla hetkellä, kun Koivu teki jatkoajalla 2-1 -maalin klo 65:40 =))) Kävin hakemassa tarpeeksi monta siideriä, sipsiä, kermaviiliä ja KARKKIA, KYLLÄ! Minä, joka en lähestulkoon koskaan syö makeisia, päätin kokeilla, miltä tuntuisi pitkästä aikaa syödä karkkia =) Todennäköisesti kuukautisilla on jotain tekemistä asian kanssa, koska päätin sitten valita suklaapitoisia makeisia. Eri asia on sitten, että tuleeko noita karkkipusseja avattua ;o)

HYI MINUA =D Mutta tiedättekö, fiilis on mahtava =) Mistä vetoa, että huomenna on edessä henkeäsalpaavat 3 x 20 min, vastassamme aina niin Rakas Vihollinen Ruotsi =D Sitä odotellessa jännitän saunan jälkeen ensin Ruotsi-Kanada -matsin ja sitten Euroviisut =)

18:30 1tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä (saunassa, nam ;o)).
20:00 2prk 3.5% kermaviiliä, 1pss Kartanon lastuja, 1tlk Extra Dry -sidua.
-> vielä 6 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä, max. 100g karkkeja, max. 100g sipsejä, ei nimittäin tottapuhuen tehnyt mieli erikoisemmin niitä karkkeja =P =))).