Noniin, pistetäänpä viimeinen osa tätä kirjoitussarjaa, tuli mieleen, että jotakuta ehkä saattaa kiinnostaa, kuinka haukku on parantunut =)

Eli, kuten jotkut muistavat, koira oli vajaa 3 viikkoa sitten (kyllä, siitä on jo sen verran aikaa =D) pienessä konfliktissa mökkinaapurin koiran kanssa, näitä koiramaailman väärinkäsityksiä siis. Ja meidän "turrelle" tuli sitten useampi reikä vasempaan etukäpälään.

Ensinnäkin täytyy sanoa, että kertaakaan en suihkuttanut haavoja, vaikka sitä suositellaan, mutten itse nähnyt sitä tarpeelliseksi, koska kuitenkin ensimmäisen viikon ajan desinfioin ja rasvasin haavat joka päivä, ensimmäisinä päivinä parikin kertaa. Antibioottikuuriakaan en hakenut lääkäriltä, ei niitä kannata mielestäni syöttää, jos ei ole todellista syytä ja meillähän on "rekun" kanssa rokotukset kummallakin, joten ei senkään puoleen hätäpäivää. Ensimmäiset 6 päivää haukku jaksoi ontua enemmän tai vähemmän kipeää käpäläänsä ja vielä männä viikolla leikki narullisen pallon kanssa siten, että ravisti sitä ja onnistui lyömään itse itseään kipeään käpäläänsä, jonka jälkeen taas ontui x) Hassu "musti".

Leikkaamani karvat ovat alkaneet pikkuhiljaa kasvaa takaisin, sekä vaalea pohjavilla että mustat peitinkarvat. Hampaanreiät näkyvät enää tummanruskeanvioletteina läikkinä karvan alla ja haavat ovat menneet todella hyvin umpeen, kaksi viikkoa siinä kaikenkaikkiaan kesti, sen verran syviä reikiä olivat kuitenkin.

Ja mikäkö oli koko homman lasku? No, ehkä 20e meni rasvoihin ja sidetarpeisiin, kun en käyttänyt "wuffea" eläinlääkärillä ollenkaan. Niinno, muutama sentti siihen puheluun, kun heti tapaturman jälkeen soitin lekurille ja kysyin, että kannattaako tikata x) Voidaan siis sanoa tämä kuuluisa, kliseinen lause: "Loppu hyvin, kaikki hyvin" ;o)

Ja sitten kaupan kautta mökille möllöttämään x) Hyvät, aurinkoiset viikonloput ja Almatäti palailee ensi viikolla viimeistään perjantain tienoilla päivittelemään painoaan!