Apua, mitäköhän tuli taas syötyä...

Aamupala: Finrexin, kalaöljykapselit, Lacto7 x2, Berocca Plus, kromitabletti, olikohan jotain muitakin vitskuja ja hivenaineita vielä... niin ja 1x keitetty kananmuna.
Lounas: Paprikaa (paljon), kalakeittoa (jossa valitettavasti myös perunaa jonkun verran), 2x Kunto-näkkäriä Keiju-margariiniannoksella (6g), lasillinen rasvatonta ja laktoositonta maitoa (n.2dl), 4 siivua jotain juustoa.
Välipala: Teriyakihärkää (Via deli 320g mikroannos).

Ja sit taas menoks eli tuli piru vie kiire, mietitään loput sitten myöhemmin...

Noniin... Mitäköhän tässä olis sitten illalla popsittu...

Iltapala: 3 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä (yhdessä tölkissä 8g hiilareita), President Madrigal -juustoa ehkä 100g, Alpzirler tilsit -juustoa n.100g ja Vuohen Gruyere -juustoa n.75g, hasselpähkinöitä n.50g, maapähkinöitä n.20g.

Tuli tänään ostettua kaupasta jogurtteja, ajattelin kokeilla, jos maitohappobakteerit tehoais paremmin jogurtin muodossa nautittuna tohon vatsaan. Vatsa on tosin viime aikoina toiminut yllättävän hyvin, todennäköisesti kiitos työpaikkaruokalan, jossa ruoka on kohtuusuolatonta ja muutenkin viimeisen päälle erittäin terveellistä ja monipuolisesti rakennettu täyttämään mahdollisimman hyvin elimistön tarpeita.

Ihmetytti vaan kovasti se, että MIKSI noihin Actimel -tuotteisiin on LISÄTTY SOKERIA? Ihan ihmejuttu. Ja aika monta muutakin tuotetta, mehukeittoja, jogurtteja jnejnejne, jotka olisi mukava syödä juuri pelkistettyinä, terveellisinä tuotteina, on ympätty täyteen sokeria. Siis miksi ihmeessä? No, minkäs teet, aina ei voi voittaa ;o)

Saldo: prot 133.75g, kuit 26.04g, hh 130.24g, rasv 145.54g, 2820kcal, 52.5P.

Olis pitänyt jättää toi Teriyaki-mikroruoka syömättä, hoksasin nimittäin just tässä ruokataulukkoon ruokia laittaessa, että tossa yhdessä annoksessa oli peräti 60g hiilareita! Olis jääny hiilarit alle 75g ilman tota settiä.

Ihanan uninen olo. Taidan tuotapikaa kömpiä taas Atkinsin kanssa sänkyyn (siis sen kirjan...) ja nukahtaa onnellisena, pienenä, lihavana porsaana =) Ans kattoo, mitä se vaaka huomenaamulla näyttää. En oo kyllä pystyny vieläkään syömään niin kuin olis pitänyt, mutta pyrkimys sinne päin on kova ja kun miettii noita hiilarimääriä, niin olen pystynyt vähintään puolittamaan ne, joihinkin edellisten kahden, kolmen viikon hiilarimääriin verrattuna jopa pudottamaan hiilarit kolmasosaan. Että jossain tässä olen onnistunut. Kalorimäärä on ihan omissa lukemissaan, olen sitä hirvitellyt kuten rasvankin grammamääriä, mutta josko nuokin tuosta vielä tippuvat, kunhan saan itselleni suunniteltua taulukkoa, mitä syön ja mihin aikaan.

Hyv'yöt!