10:30 4 siivua Ryvita Dark -näkkileipää, ½ tlk tonnikalaa tillissä, 100g ruohosipulinmakuista raelevitettä.
13:30 Vi-Siblin-annos + tabut (piimaa, kromi, kalaöljy, Tonalin ja Lacto7), Alpen Light Citrus Fruits -kuitupatukka sekä PowerBar Sporting Fit'n Lite -energiapatukka ynnä maitokahvia.

Älysin nimittäin juuri, että alkaa olla aamupalan syömisestä sen verran aikaa, että parempi tankata pari patukkaa ennen uimahalliin menoa, muuten ei jaksa altaassa kiskoa. Uimisen jälkeen ajattelin nauttia Nutrilettin ateriapatukan ja sokeritonta vadelma-persikka +kuitumehukeittoa, alkavat lihaksetkin heti palautua.

Joo, menipäs sekin reissu taas putkeen, NOT =D (No okei, toisaalta hyvin ja toisaalta huonosti, mutta se siis liikuntapäiväkirjan puolella..).

15:30 Nutrilett Crispy Choko -ateriapatukka, 2.5dl vadelma-persikka +kuitumehukeittoa.
17:15 Hesburgerin pekoni-tuplajuustohampurilainen ilman majoneesia ja Hesen kahvi.
18:15 Hesburgerin pekoni-tuplajuustohampurilainen ilman majoneesia ja Hesen kaakao.
20:30 Painonvartijoiden salmiakkia puolikas pussi (eli 0.5P), löytyi jostain tuolta kaapin perältä, niin pitihän se tuhota pois ;o)
22:30 100g porsaanfilee... ja maitokahvia tietenkin.
00:40 Iltapalaksi vielä lasillinen vettä, johon sekoitettu Bioteekin Probioottikuitu -pussillinen (á 10g), yhdessä pussillisessa on kuitua 7.2g.

Tuli ratkettua hyviin hampurilaisiin, mutta ei kyllä harmita, olivat niin hyviä =) Ja kun muistaa pyytää jättämään majoneesit pois, kalorimäärästä tippuu yli ⅓ lähtömäärästä. Ja se on aika paljon, varsinkin kun suurin osa hampurilaisessa olevasta rasvasta tulee nimenomaan siitä majoneesista, ainakin useimmissa hampurilaisissa. Ja sitten...

Saldot: 31.5P, 1719 kcal, 57g rasvaa, 159g hiilareita, 30.3g kuitua, 144g proteiinia.