Miten huono muisti voikaan ihmisellä olla? No, tosi huono x)

Kävin pikaisesti perjantaina kotosalla ja ajattelin vielä torstaina, että täytyy sitten käydä perjantaiaamuna vaa'alla, kun se vaaka tuli sinne mökille vietyä. No... enpä muistanut käydä, tuli mieleen vasta kun pääsin kotosalle xD Kävin vaa'alla sitten, kun iltapäivällä pääsin takaisin mökille ja hämmästys sekä kummastus! Vaaka näytti iltapäiväpainoksi, pyöräilyhousut ja t-paita päällä vain 88.9kg!

Kylläpä tuli hyvä mieli, paino oli siis vain 100g enemmän, kuin kaksi viikkoa aikaisemmin juhannusperjantaina! Ja mulla oli sentään vielä menkat päällä tuossa viime perjantai-iltapäivän epävirallisessa punnauksessa. Mikä ilmeisesti tarkoittaa sitä, että juhannuksesta päälle jäänyt viikon herkutteluputki ei onneksi vaikuttanut painoon, voi hyvillä mielin jatkaa siitä, mihin juhannuksen alla projekti jäi.

En merkkaa tuota 88.9kg kuitenkaan mihinkään, koska se on iltapäiväpaino ja oon sitä mieltä, että vain keskenään vertailukelpoiset aamupainot on järkevää merkata ja vertailla sitten niitä. Ja nyt täytyy jatkaa hommia. Oikein hyvää viikonjatkoa kaikille =)