Hyvältä näyttää. Päivitys painon suhteen tässä, 89.9 näytti vaaka aamulla, tosin... Se vaa'anpirulainen näytti sen seitsemän erilaista lukemaa, piti taas nousta 20 kertaa vaa'alle, jotta sain tarpeeksi monta kertaa sellaisen tuloksen, joka vaikutti uskottavimmalta. Ärsyttävä vaaka xD Tässä kuva:

1214999.jpg

Pudotus 6:ssa päivässä (viime viikon torstaista tähän keskiviikkoon) on ollut siis 0.7kg eli keskimäärin 117g per päivä. Ei paha. Ottaen huomioon senkin, etten ole ehtinyt liikkua (paitsi peruslenkit karvakorvien kanssa). Tosin tällä hetkellä on hassun turvottunut olo, maha on pömpöllään ja olo aavistuksen "umpitukkoinen". Ilman turvotusta tänään olisi voinut olla vieläkin alhaisempi painolukema (luulisin). No, eiköhän tämä turvotuskin tästä vielä häviä ja sitä myöden ehkä ensi viikon keskiviikkona voisin saada lisää hyviä tuloksia? Zemppiä taas kaikille!

ps. Ainiin, mitäkö olen syönyt? Hyvin pitkälti karppilinjalla koko ajan. Kahvia olen kuitenkin juonut maitotilkan kanssa, vaikka kahvi olisi kai periaatteessa kokonaan kielletty. Mutta eikai sitä kahvista tarvitse luopua, kun siideristä jo luovuin xD Töissä olen jättänyt raa'asti kaiken "varsinaisen ruoan" syömättä (siis riisit ja perunat) ja ottanut ensin yli puoli kukkuralautasellista salaatteja, sitten salaatin kylkeen lihat, jos sitä ei ole sotkettu mihinkään pataan. Vettä sapuskan kanssa. Hedelmiä en ole syönyt.

Olen pyrkinyt syömään mahdollisimman suuria määriä ja tällä en tarkoita itseni ähkyyn ahmimista, vaan etten ole yrittänyt rajoittaa syömistäni pieniin määriin ja olen syönyt aina mahani täyteen. Sokeriherne kuuluu keitettynä syötävien, sallittujen kasvisten joukkoon, määrä olisi 2.5dl päivässä (jolla voi korvata esim. 2.5dl salaatteja), mutta kun ruokana oli hernekeittoa, niin söin kyllä aivan täyden lautasellisen liha-hernesoppaa hyvillä mielin x)

Uimahalliin meno on edelleen viivästynyt ja se harmittaa, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä. Tällä hetkellä uunissa muhii kukkakaali - parsakaali - jauheliha - 3juustoakerma - aurajuusto - polarjuusto - vuoka, tuoksu on ainakin todella hyvä ;o)

Korjaus, otin vuoan juuri uunista ja tuoksun lisäksi maku on taivaallinen x) Nyt nautiskelen iltapalaa, sitten vien karvakorvat lenkille ja sen jälkeen pesulle. Vielä kerran, kiitokset kaikille, jotka jaksoitte taas lukea tätä höpötystä ja kovasti zemppiä meille kaikille!

pps. Niin siis vielä kysymyksiä teille kaikille noista ruokailutavoista... Itse en ole ottanut (ainakaan vielä) mitään säännöllisiä ruoka-aikoja tai -määriä, olen vaan syönyt silloin kun nälättää ja joka kerta mahan täyteen, jos vaan ehtii. Mutta käyköhän tässä niin, että jossain vaiheessa täytyy ruveta pienentämään annoksia? Ehkä ihan vielä ei tarvitse siitä murehtia, kun paino kerran putoaa, mutta... Siis kommenttia, ruokavaliosta tai dieettitavasta huolimatta =)