Masentava aamu. Nyt kerään kynttilöitä töihin vietäväksi ja syön pienen aamupalan. Tuli kirjoitettua vähän pidempi pohdinta eilisistä tapahtumista: "Nyt on paha olla =,(". Suosittelen lukemaan, jos olet sitä mieltä, että kyseessä oli "vain kouluväkivallan lisääntymisen ilmentymä" (jota eilinen ei omasta mielestäni todellakaan ollut) tai jos luulet, että kyseessä oli "vain yksi hullu". No joo, suosittelen lukemaan joka tapauksessa.

Aamupala: 2 palaa hapankorppua, 4 siivua meetwurstia, useampi siivu Salaneuvosta, kuppi kahvia tilkalla maitoa -> hh 13g.
Lounas: Maksalaatikkoa, puolukkahilloa, salaattia, tomaattia, 1 Kuntonäkkäri, 6g Keijua -> hh 27g.
Välipala: Kahvia, hirvenlihaa ja kasviksia -> 1g.
Iltapala: Maapähkinöitä n.10g, juustoja 150g (Smoked Cheese tavallinen, Smoked Cheese Mexican Pepper, Vuohen Gruyere, Le Saint Morgon President -punavalkohomejuusto, pippurigouda sekä chiligouda) -> hh 6g.

Nuo punavalkohome, savujuusto, gruyere sekä pippurigouda olivat miellyttävän pehmeänmakuisia, mutta myös maukkaita, kun taas meksikonpippurisavujuusto ja chiligouda täytyy syödä varovasti x) Mutta kaikki todella hyviä, suosittelen! Jos pitäisi näistä kuudesta valkata vain yksi, niin... jaa ei onnistu. Suosittelisin heti kahta, Smoked Cheese (pakattu hassuun maksamakkarapötkön näköiseen pakettiin) sekä Le Saint Morgon President -punavalkohomejuusto. Namnam!

Pikkasen uteloittaa, mitä mahtaa vaaka näyttää huomenaamulla. Tänään se oli 86.6kg, kun pikaisesti vaa'an päällä pyörähdin. Ja sitten täysin vatsoin nuQ. Öyt!

Koko päivän hiilarisaldo 47g. Menee vielä karppauksen sisään.